Je komt ze wel eens tegen, van die plekken waar je echt heel blij van wordt. Dit had ik met de Pelgrim Foodbar in Nijmegen. Gevestigd in de eeuwenoude Commanderie van St. Jan – één van de mooiste gebouwen van Nijmegen – direct achter de bekende Waag. De inrichting is stijl- en sfeervol, de kaart is uitgebreid genoeg en de biertjes gebrouwen in de nabijgelegen stadsbrouwerij zijn verrukkelijk. Een perfecte stek voor een lunch (of diner!) in hartje Nijmegen.

Of je nu even een cafeïne shot nodig hebt of je buikje goed wilt rond eten tijdens of na een dagje shoppen, de Pelgrim Foodbar is hiervoor een bijzonder goede stek. Het café-restaurant is in hetzelfde gebouw gevestigd als de welbekende stadsbrouwerij De Hemel en ook hier kun je dus proeven van brouwsels als de Godelief en de Serafijn (aanrader!). Op de lunchkaart vind je oerbrood  (keuze uit maïs, donker volkeren of spelt), salades en planken voor 2 + personen. Heb je iets leuks te vieren of ben je gewoon een echte bourgondiër? Reserveer dan een high tea, high wine of high beer (deze zou zeker mijn voorkeur hebben!).

 

 

Service en openingstijden
Hoewel het personeel in de nog niet heel lang geleden geopende foodbar nog wat onwennig is, maken ze het je graag naar de zin. Blijf gerust zitten zo lang je wilt en ga van de lunch verder naar de borrel en het diner!

De Pelgrim is geopend dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur. Op maandag is het café-restaurant gesloten.
https://depelgrimnijmegen.nl/

 

2 thoughts on “Hotspot in Nijmegen: de Pelgrim Foodbar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CHECKIN BALIE

Welkom op Your Check-in, waar de leukste, meest bijzondere en memorabele belevingen in binnen- en buitenland worden gedeeld.

SNEEUWPRET