Wat je moet weten over Your Checkin

Your Checkin is een online platform met reistips voor diegene op zoek naar avontuur. Wij houden onze lezers op de hoogte van onze avonturen en tips, maar delen ook interessant nieuws uit de reiswereld. Van Europa tot Afrika en van Azië tot Amerika.

Ons platform – een initiatief van Eline Heeres – is opgericht in 2017 en richt zich op nieuwsgierige reizigers op zoek naar nieuwe ervaringen. “Travel the world, enrich your soul”, is niet voor niets het motto. Your Checkin richt zich op een doelgroep van 25 tot 45 jaar oud, zowel mannen als vrouwen. Een hoogopgeleide doelgroep, die meerdere malen per jaar op reis gaat om nieuwe plekken te ontdekken, te leren over nieuwe culturen en te ontspannen.

Interesse in een samenwerking of op zoek naar meer informatie?

Wil je meer informatie over Your Checkin? Of wil je misschien een keer jouw eigen reisbeleving delen op ons platform? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar assist@checkinpr.nl.

CHECKIN BALIE

Welkom op Your Check-in, waar de leukste, meest bijzondere en memorabele belevingen in binnen- en buitenland worden gedeeld.

SNEEUWPRET