Yourcheckin.nl is een initiatief in 2017 van Eline Heeres , een PR professional die al jaren werkzaam is in de reisbranche. Samen met Eline van Nunen besloot zij op dit platform te schrijven over de vele mooie bestemmingen die zij bezochten. Om niet alleen collega’s bij het koffiezetapparaat te vertellen over de indrukken die zij opdeden tijdens hun vele avonturen, maar ook hun online volgers. Het resultaat; het online reisplatform www.yourcheckin.nl.

Inmiddels is de reisblog overgedragen aan een volgende generatie avonturiers, die jullie op de hoogte zullen houden van de mooiste plekken ter wereld! Of het nu naar een boshutje op de Veluwe is, of naar de Franse Alpen, een stedentrip naar Londen of een ontdekkingstocht door Myanmar. De kennismaking met nieuwe culturen, smaken, talen, gebruiken, zorgt voor een besef dat niets vanzelfsprekend is. Je verbreed je horizon, stelt je mening bij en maakt nieuwe vrienden. De clichés zijn waar, met reizen verrijk je je leven. En daarvoor hoef je niet per se naar de andere kant van de wereld.

Laat je inspireren door onze avonturen en reisnieuwtjes op onze site.

De Check-in PR bloggers!

MALU VAN DER GOES

28 jaar // PR & Content Consultant

Focus: Communicatie

Houdt van zonvakanties in combinatie met actieve activiteiten

Zuid-Tirol // Alentejo // Martinhal // West-Zeeuw-Vlaanderen // Camping Camp Du Domaine

JULIA GRIJSPAARDT

24 jaar // Junior PR & Content Consultant

Focus: Social Media

Houdt van avontuurlijke vakanties in de zon of in de sneeuw

Les Menuires // SkyAlps // Innsbruck

MABEL VAN EIJK

21 jaar // Junior PR & Content Consultant

Focus: Tourism

Een echte wintersportfanaat, een jaar geen wintersport is een jaar niet geleefd!

Savoie Mont Blanc // Méribel

CHECKIN BALIE

Welkom op Your Check-in, waar de leukste, meest bijzondere en memorabele belevingen in binnen- en buitenland worden gedeeld.

SNEEUWPRET